Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

Νέα τεύχη των fanzines " Refuse to Lose" και "Radical Fans United"

Kυκλοφόρησε το 3ο τεύχος του εντύπου Refuse to Lose με πολύ ενδιαφέροντα και αυτή την φορά άρθρα (Play the game, fuck the fame // Η γεωγραφία της κερκίδας vol. 3// Mόνο ότι ξεχνιέται πεθαίνει!// κ.α.). Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το νέο τεύχος και "κατεβάστε" το σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα του. 

Κυκλοφόρησε μετά από αρκετό καιρό το νέο τεύχος (#17) του fanzine των Radical Fans United. Η συλλογικότητα των RFU συμπληρώνει 10 χρόνια ύπαρξης, δημιουργίας και δράσης. Το νέο τεύχος συμπεριλαμβάνει πολλά ενδιαφέροντα άρθρα και κείμενα ("Η ομάδα ανήκει στο λαό της και όχι στον τσιφλικά τον πρόεδρό της" // "Λαϊκή βάση, συλλογική ιδιοκτησία, αυτοδιαχειριζόμενη ομάδα.." // "Οι Boys Parma για τη σχέση των ultras με τα social media" και άλλα πολλά, μέσα σε αυτά και κείμενο των οπαδών Warriors-Θύρα 6 της ομάδας της πόλης μας, του Παναιτωλικού, κείμενο που είχε αρχικά δημοσιευτεί σε παλιότερο τεύχος του εντύπου Humba). Διαβάστε περισσότερα τόσο για το νέο τεύχος των RFU όσο και για τη συλλογικότητα τους στην ιστοσελίδα τους.


Η διανομή των εντύπων αυτών στην πόλη μας γίνεται καταρχάς χέρι με χέρι σε δρόμους και πλατείες ενώ μπορείτε να το βρείτε στον χώρο της κατάληψης Apertus (Καλυβίων 70) όπως και στον χώρο της Ραδιουργίας FM στην πανεπιστημιακή σχολή της πόλης μας (καθώς και σε διάφορα άλλα σημεία της σχολής). Επίσης μπορείτε να βρείτε και τα δυο αυτά έντυπα στο παραδοσιακό καφενείο "Τα παιδιά" (Κλεπάς και Κολοκοτρώνη 1) καθώς και το συνεταιριστικό καφενείο ''Ακροβάτης'' (πεζόδρομος Καραϊσκάκη 16).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου